Anita van de Wakker

Wat een geluk heb ik dat ik al ruim tien jaar mijn passie voor yoga mag doorgeven aan anderen! Als zesjarig meisje begon ik met turnen en eigenlijk ben ik nooit meer gestopt met dagelijks bewegen. Sinds mijn tienertijd was ik, naast het werken in het basisonderwijs, jarenlang een aerobic-, steps- en pilatesdocent. Totdat ik ongeveer tien jaar geleden in aanraking kwam met yoga. Ik voelde al gauw dat ik deze prachtige ervaring van ontspanning, bij jezelf komen, je vitaler en krachtiger voelen zo veel mogelijk wilde doorgeven aan anderen. Ik ben mij gaan verdiepen in yoga en doe dat nog steeds. Je bent met yoga echt nooit uitgeleerd!

Yoga heeft mij geleerd te gronden en in goed contact te komen met mijzelf. Wat is het heerlijk om even uit je hoofd te gaan en je aandacht naar je lichaam en je adem te sturen. En… wat ben ik dankbaar om dit te kunnen en mogen delen met anderen.

Wij gaan er, samen met alle bevlogen en gepassioneerde medewerkers van het eerste Yoga Festival Amersfoort, een fantastische dag van maken!

Meer informatie: http://anitavdwakker.wixsite.com/yoga-in-amersfoort  

Fotograaf: Ton Tolboom