Mariko Gianna de Vos

Een Yoga Festival in Amersfoort. Ik heb meteen volmondig ‘ JAAAH’ gezegd toen Jorinde mij vroeg om bij het creatieve team te komen. Ik hou van creatief bezig zijn. De studie museologie heb ik afgerond. Daarnaast ben ik bezig om zelfstandig een bedrijf op te zetten gericht op het creëren en bijhouden van dreads. Wellicht wil ik het later uitbreiden met een opleiding tot yoga docent en de wereld ontdekken.

In het dagelijks leven doe ik van alles. Ik hou van sporten, dieren, kunst, tekenen, fotograferen, anderen blij maken, lekker en gezond eten en natuurlijk yoga. Ik daag mezelf het liefst uit in de yoga, maar beoefen het ook om meer rust en vrede in mezelf te vinden. Vinyasa en Yin zijn mijn favoriet en voor mij de ultieme balans in deze hectische wereld.

Ik hoop voor het Yoga Festival samen met het team mooie dingen te maken die leiden tot meer verbondenheid tussen mensen en bewustwording van de schoonheid die er er is om je heen. Ik hoop iedereen te verassen en te verbazen, en vooral een lach te toveren op ieders gezicht.

Ik kijk uit naar het festival, alle kennismakingen, liefde en inspiratie.

Mariko Gianna de Vos