Sandra Welten

Leuk om met je kennis te maken!

Mijn naam is Sandra Welten en yoga voelt voor mij als thuis komen in mijn eigen lichaam, meer voelen en minder denken. Het brengt me rust en maakt me flexibeler en het zorgt ervoor dat ik bewust mijn dag beleef.
Graag deel ik dit met anderen en in het dagelijks leven geef ik Yogalessen & Workshops bij diverse studio’s en heb ik een eigen ruimte in Amersfoort Vathorst waar ik Zwangerschapsyoga & Herstel Yoga na de bevalling geef. Dit combineer ik met het geven van Ontspanningsmassages op een warm waterkussen.

De verbinding die we tijdens het festival creëren met elkaar, is echt geweldig! Ik ben dan ook heel blij dat ik ook dit jaar weer onderdeel mag zijn van dit mooie team en we meer mensen kunnen verwelkomen en verbinden met elkaar tijdens dit bijzondere festival.
Ik ben contactpersoon voor de markt stands en ondersteun het marketing team en ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Namasté

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.yogamission.nl, Insta: @yogamission_sandrawelten, Facebook: www.facebook.com/yogamission.nl/