Lotte van Graas

Dit is Lotte van Graas. Als ‘yoga nomad’ geeft Lotte lessen en organiseert ze retreats in binnen- en buitenland. Ze studeerde Spaans, Hotelschool, ayurvedische massage, reiki, yin, vinyasa, hatha en kundalini yoga. Als reiziger bewandelt Lotte de wereld met grote nieuwsgierigheid & plezier en staat ze altijd open om te leren en verbinden.  Ze is gek op avontuur, edelstenen en eten. Ze woont in een Tiny House in Vinkeveen, doet elke ochtend kundalini yoga en en houd van dansen. Lotte is er vanaf de eerste editie van Yoga Festival Amersfoort bij geweest en dit jaar niet alleen als docent, maar ook onderdeel van het kernteam. Aankomende maanden zal zij de docenten en sprekers aan je voorstellen via social media, stay tuned! 

Yoga betekent voor mij vanuit liefdevolle aandacht contact maken met wat er is. Een instrument om jezelf beter te leren kennen, te groeien en op een milde manier met jezelf en de wereld om te gaan. 

Met dit festival hoop ik, dat we je een unieke, inspirerende plek kunnen bieden, waar je even los kunt komen van alle dagelijkse verantwoordelijkheden. Een omgeving die uitnodigt om weer bij jezelf aan te komen, en waarin je vanuit een liefdevolle en ongedwongen sfeer kunt ontdekken wat je nodig hebt om fysiek en mentaal gezond en gelukkig te zijn.