Mundo Resink – Vrij met geld Leven / Qigong

Hoe blijf ik trouw aan mijn eigen weg?

Ik brak er mijn hoofd over en dat werkte niet zo. Toen kwam er een antwoord uit mijn lijf, iets dat ik mijn hele leven al voelde maar nog niet volledig durfde vertrouwen. Op deze dag deel ik twee ingangen die mij sterken om te leven voorbij ‘ja maar’ en ‘moeten’ en ‘verdienen’.

11:30 uur: Vrij met Geld Leven

Ik geloof dat ieder van ons het leven voelt waarvoor we geboren zijn. En ik zie velen van ons worstelen omdat de wereld vooral goed lijkt te keuren wat volledig tegen onze natuurlijke stroom indruist. In deze worsteling is geld één van de grootste manipulators. Tot we zien wie manipuleert.

Geld heeft de macht die wij het geven. Elke dag, in dingen groot en klein, is geld wat wij ervan maken. En sinds ik naar geld ben gaan kijken —écht— is geld een ontdekkingsmiddel geworden. Tijdens deze sessie deel ik wat ik heb ontdekt, onder andere tijdens de tien maanden dat ik zonder geld leefde, werkte en reisde. Verwacht geen presentatie en wel een afstemming op hoe het thema geld in jou leeft, waar je tegenaan loopt, naar verlangt, benieuwd naar bent. Samen weten we meer. En jij bent welkom, ook als je alleen wilt komen luisteren.

18:15 uur: Qigong

Qigong liet mij kennis maken met mijn fysieke centrum. Ik leerde bewegen op zijnskracht in plaats van wilskracht, om minder te ‘doen’ en meer te laten gebeuren. Dit ‘werken met levensenergie’ helpt mij nog steeds om me door een fysiek gevoel van vertrouwen te laten dragen. Deze workshop wordt niet alleen een introductie: ik geef je een aantal simpele oefeningen die je makkelijk kunt onthouden en overal kunt doen.

Meer informatie: AstronautsOnEarth.org

Foto: Liliane Smith