Nicole Moreaux – Nemo fotografie

Mijn naam is Nicole Moreaux. Kersverse moeder, vriendin, coach én fotograaf. Door mijn achtergrond als psycholoog houd ik me graag bezig met alles wat een mens beweegt. Doordeweeks coach ik zorgteams rondom verzuim. Samen met de medewerkers onderzoeken we wat voor hen een fijne werkplek is en hoe zij zich goed in hun vel kunnen voelen. Blijven onderzoeken en ontdekken staat hierbij centraal. 

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. De camera leert me bewuster kijken. Het is alsof de zoeker een soort vergrootglas op de wereld is. Als ik een fototoestel vast heb, dan word ik me bewuster van mijn omgeving. Ongedwongen, pure momenten vastleggen, doe ik dan ook het liefst. 

In de pubertijd ging ik, net als elke puber, ontdekken. Ik raakte geïnteresseerd in allerlei bewegingen en overtuigingen. Meditatie en yoga kwamen ook voorbij. In yoga vind ik een stukje rust en reinheid. Even niet meegaan in de drukke wereld met alle indrukken. Even tijd voor jezelf. Ik vind het dan ook erg leuk om bij YFA te mogen komen fotograferen!

Ben je na dit event op zoek naar een fotograaf die jouw moment vast wil leggen, kijk dan eens op www.facebook.com/nemofotografie, mail naar nemofotografie@gmail.com of app 06 – 11378508.. 

Nemo fotografie, omdat elk moment speciaal mag zijn!