Yvonne Visser – Zenmeditatie

Workshop Zenmeditatie

Zen heeft 2 pijlers: meditatie en alles wat je doet met aandacht doen. Zen is praktisch: het leert je om meer kwaliteit en plezier te hebben in je alledaagse bezigheden. Door je te oefenen om zuiver en helder waar te nemen wat er is, vlak voor je neus en hier-en-nu, wordt je leven eenvoudiger. Je ontwikkelt een natuurlijke soepelheid en flexibiliteit, waardoor je je meer ontspannen en gelukkiger voelt.
In deze workshop maak je kennis met zenmeditatie en laten we je zien hoe zenverhalen je kunnen helpen inzichten te halen uit je dagelijks leven. Juist in de gewone dingen breng je jezelf tot uitdrukking en vind je de reflectie van hoe je bent. Aandachtig leren leven en handelen kan daarom het beste in jezelf naar boven laten komen. Het mooiste daarvan is dat het niet alleen jezelf gelukkiger maakt, maar iedereen om je heen er gelukkiger van wordt.

Yvonne Visser is zenleraar en Osho bij Zen.nl. Sinds 2009 geeft zij zenmeditatie-les in haar zenschool in Amersfoort en is zij coach en opleider voor de zenlerarenopleiding van Zen.nl. Zij heeft zich breed gevormd, zowel therapeutisch toen zij nog werkzaam was als psychiater, als spiritueel. Verder volgde zij een opleiding tot non-duaal coach bij Art of Life, waar zij nu ook assistent trainer is.

Meer informatie: www.zen.nl

Yvonne Visser