Anoek Neele – Theaterworkshop

Anoek: “Theater is voor mij de manier om contact te maken met mezelf. En om een hoop lol te hebben. Doordat ik jaren theater heb gemaakt en met teams heb gewerkt, ben ik comfortabel geworden met m’n eigen zichtbaarheid. Ik kan dan ook niet wachten om jou dit ook te laten ervaren! Oh, en goed om te weten: het worden bijzondere, open, speelse en energieke avonden in Den Haag… geef je maar snel op!”

“Anoek is een sprankelende en zeer kundige trainer. Ze houdt overzicht, voelt de groepssfeer goed aan en speelt daar uitstekend op in. Haar positivisme, humor en enthousiasme werken aanstekelijk.”
 

We beginnen elke les met een aantal eenvoudige oefeningen om los te komen. En zo leren we elkaar als groep ook beter kennen. In de theateroefeningen die daarop volgen gaan we improviseren, we spelen verschillende personages, we maken scènes en we doen verbale en non-verbale oefeningen. In iedere oefening valt iets te leren op het gebied van zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Elke bijeenkomst sluiten we af met een moment van reflectie.

www.i-love-me.nl