Bart Dieben – AcroYoga

In onze AcroYoga workshop nemen we je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt, als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

Als jij graag verbinding maakt met je medemens en openstaat om op een sportieve manier je lichaamsbewustzijn te kietelen, dan wil je deze workshops zeker niet missen. Op een veilige, maar onbegrensde manier lekker ravotten met je soortgenoten zorgt niet alleen voor inzicht en groei, maar ook voor verzadigde lachspieren.

Over Bart

Door te klimmen en klauteren aan de periferie van hun comfortzone trekken Bart graag rond door de speeltuin van het leven. Hij daagt zichzelf uit tot het oprekken van de onbegrensdheid van de geest om zo diep gelegen overtuigingen los te maken.

Hij observeert op afstand de beweging, en in de nabijheid delen ze spelenderwijs de aandacht. Dit inspireert tot het intenser ervaren van verbinding en liefde, die zo de opgelopen blauwe plekken verzachten.

Meer informatie: www.bendie-yoga.com