Cindy Boersma – Dru Yoga

Word meester van je leven door je eigen stille punt te ontdekken. Als je Dru Yoga op een dieper niveau gaat verkennen, word je meegenomen op een innerlijke reis naar de stilte van het Dru-punt. In deze tijdloze ruimte van ongekende vrede en vrijheid lijkt het alsof de tijd stilstaat … en tegelijkertijd onbeperkt is. De zachte, vloeiende en toch krachtige bewegingen van Dru yoga helpen je bij ‘stilte in beweging’.

Als yoga teacher wil ik je meegeven dat je jezelf mag accepteren zoals je bent, met alles erop en eraan. Er is geen goed, geen fout, het is yin/yang. Altijd in beweging. Wanneer je jezelf tegenkomt in houdingen kun je jezelf afvragen; ben ik liefdevol naar mezelf?

Heb ik een oordeel of accepteer ik mijn gevoel zoals het is op dit moment? Geef ik er gehoor aan of wals ik over mijn gevoel heen? Doe ik wat er van mij verwacht word of voel ik zelf wat okay is voor mij op dit moment? Wees liefdevol naar je zelf! Ervaar en geniet van Dru, tot zondag! 🙂

Cindy geeft sinds 1992 op professionele wijze les in verschillende bewegingsvormen en vanaf 1999 verzorgt zij yogalessen.