Corona – Cacao ceremonie

Cacaoceremonie als opening van Estatic Dance
Als opening van de estatic dance zullen we een cacaoceremonie houden. Corona Meerman zal ons op een subtiele wijze meenemen met de pure spirit van de cacao. Cacaoceremonie is een traditie die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Hier ontdekte ze de liefdevolle en helende kracht van pure cacao.

De 100% pure, onbewerkte cacao bevat vele antioxidanten en mineralen zoals magnesium. Dit zorgt ervoor dat je bindweefsel en spieren zich meer ontspannen, met name rondom het hart. Doordat we ons hart openen, laagjes laten versmelten, voelen we ons energetisch en lichamelijk ontspannen en vrij!

De cacao opent je hart en creëert een mooie verbinding met jezelf én met elkaar. Dit zal onze estatic dans nog bijzonderder maken! So join us, fort his heart opening estatic dance journey!

Workshop – Heart Opening Journey
Mocht je de cacaoceremonie van zaterdagavond hebben gemist of graag nog een keer deze cacaoceremonie ervaren (iedere cacaoceremonie is weer anders), kom dan naar de workshop Heart Opening Journey. Een workshop waar de verbinding met jouw hart centraal staat.

CACAO
Het drinken van ceremoniële cacao komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Cacao werd daar gezien als een liefdevol en helend medicijn.

De 100% pure, onbewerkte cacao bevat vele antioxidanten en mineralen zoals magnesium. Magnesium staat ook wel bekend als het mineraal dat je ontspant: het ontspant je bindweefsel, je spieren en laat spanning verdwijnen. Wanneer we cacao drinken gaat de meeste magnesium direct naar het hart om te ontspannen en los te laten.

Cacao wordt gezien als een subtiele en natuurlijk medicijn, wat je hart opent. Laagjes die je om je hart hebt heen gelegd, smelten langzaam weg. In combinatie met het zetten van een intentie zal deze workshop een Heart Opening Journey zijn.

OVER CORONA MEERMAN
Corona ontdekte yoga tijdens haar studententijd in Rotterdam. Yoga gaf haar rust, overzicht en zorgde voor een goede balans haar volle leven. Ze volgde drie yogaopleidingen: 200 uur vinyasa/ashtanga yoga in India, 100 uur + 150 uur yin yoga bij Anoshe en Nigam van StillnessInYoga. Anoshe en Nigam geven ook yogalessen en workshops tijdens het Yoga Festival Amersfoort. De cacaoceremonie opleiding heeft ze bij Daisy Kaye gevolgd.

Inmiddels geeft ze sinds 2014 yogales bij diverse yogascholen en in de zomer heerlijk buiten op het strand of in het park. Naast het geven van yogales en het organiseren van retreats, geeft ze ook cacaoceremonies. Bali was namelijk dé plek waar Corona de cacaoceremonies ontdekte. Waar ze haar hart hoorde fluisteren,
breng dit naar Nederland! Verbindend, hartverwarmend en hart openend is zoals Corona haar cacaoceremonies beschrijft. De cacaoceremonies en haar yoga retreats geeft ze zowel door heel Nederland als op Bali en Zweden.

Vol inspiratie kijkt ze er onwijs naar uit om jou kennis te laten maken met prachtige werking van 100% pure cacao!

De cacaoceremonie als opening van Estatic Dance op zaterdag avond en de workshop “heart opening journey” op zondag worden gegeven Corona Meerman.
Meer informatie: www.coronameerman.com