Denise Mulder – Adem je vrij

Wat heerlijk dat ik ook op de 2 editie van het YFA mijn passie met jullie mag delen! 

De afgelopen 15 jaar ben ik op een bewuste ontdekkingsreis in mezelf gegaan, waarbij ik op allerlei vlakken kennis heb opgedaan. Een reis die nooit klaar is en soms heftig en intens is, maar uiteindelijk veel moois brengt omdat ik steeds meer in mijn kracht sta, in verbinding met mijn ware zelf. 

Ademwerk bracht me 15 jaar geleden terug naar het hier en nu toen ik in een depressie zat. Energetisch- en lichaamswerk helpen me om blokkades, overtuigingen en emoties te omarmen en te transformeren. Yoga geeft me de basis voor dit alles. In mijn lessen ervaar je een combinatie van deze facetten. Een innerlijke reis door de verschillende lichamen om vrijheid en liefde in jezelf te manifesteren.

Tijdens YFA 2019 gaan we op een innerlijke reis in een speciale ademles. En als je tussen je lessen door wilt ontspannen vind je me in de massagehoek waar ik samen met een paar andere prachtdames net als vorig jaar het hele weekend stoelmassages geef.


ADEM JE VRIJ 

Een innerlijke ontdekkingsreis met je adem. Via fysieke oefeningen creëren we ruimte in je lichaam, waardoor je energie beter kan stromen. Vervolgens werken we met diverse ademtechnieken, waarbij je ervaart hoeveel ruimte, energie en ontspanning bewuste adem je geeft. Uit je hoofd in je lijf zakken. 

Door het (on)bewust vasthouden van mentale, fysieke of emotionele uitdagingen, kan je je levensenergie als het ware (onbewust) op slot zetten. Misschien herken je wel dat in tijden van stress, spanning of juist veel enthousiasme je ademhaling veranderd van een ontspannen (onbewuste) adem, naar een snelle, hoge ademhaling. Dit kan als gevolg hebben dat je fysieke klachten krijgt als hoofdpijn, geen goede doorstroming of algehele vermoeidheid. Met de ademoefeningen brengen we meer zuurstof in het lichaam, waardoor vastzittende emoties, pijn en gevoelens worden losgemaakt. Je voelt je hierna vrijer en energieker in je lijf. 

Ademwerk werkt o.a. op het volgende: 

  • Het verlagen van je stresslevel
  • Verbinden met je emotionele systeem 
  • Fysiek detoxen 
  • Energetisch ontladen 
  • Diepe ontspanning 
  • Bewust leren ademen 
  • Je energieker voelen 

Neem de ademoefeningen mee in je dagelijkse leven om positieve verandering te ervaren! Meer informatie over mij en wat ik doe vind je op www.zence.nu 

Leuk je 25 & 26 mei te ontmoeten!

X Denise