Ida Pankras – Venus Yoga & Yoga Nidra

Tijdens dit festival heb ik het geluk om jou twee mooie lessen aan te mogen bieden: 

1. Venus Yoga
Een ​vorm van yoga​ gericht op de vrouwelijke energie en speciaal voor jouw vrouwenlichaam. In deze les treedt je meer in contact met ​je​ bekkengebied, een plek waar je kan rusten en waar je je innerlijke kracht kan gaan voelen. Daarnaast verbinden we het bekken meer met ons hart zodat je balans en vrijheid kan​ ervaren.​
Je geeft je over aan een zachte, speelse flow en een fijne ontspanning. Er is aandacht voor vertraging, zachtheid en je geeft ruimte aan een dieper voelen via je lichaam.  
Venus Yoga is een combinatie van Hatha Yoga, Yin Yoga, Psoas-oefeningen, dans en korte meditatie.
We doen dit alles in een fijne setting met mooie muziek die je uitnodigt om met nog meer liefde voor jezelf en je lijf te zijn.

2. Yoga Nidra
​H​eerlijk een uur relaxt liggen​ ​helemaal ​be​geleid​t​ door mijn stem​, een welkome afwisseling naast alle yogalessen dit festival​. Yoga Nidra is een methode om een hele diepe ontspanning te ervaren, een meditatie die jouw zenuwstelsel ‘een reset’ geeft. ​Je brengt al je zintuigen naar binnen, focust je op je adem en gaat op snel tempo een reis door je lichaam maken waarnaar je vervolgens door middel van visualisaties een grootser bewustzijn opent en liefdevolle intenties plaatst. ​Het is een enorm krachtige tool om stress te ontladen en je ontvankelijker te maken voor schoonheid, liefde en wijsheid. ​We raken het onderbewuste waarbij oude lagen afwikkelen en je je weer volledig verfrist en vervuld met nieuwe energie kan voelen.

Over Ida Pankras
Ida Pankras is naast Yin Yoga-docent ook Bewustzijnscoach en runt haar praktijk in het hart van Amersfoort.

Ze is deskundig op het gebied van spirituele bewustzijnsontwikkeling, hoogsensitiviteit, burn-out of stress-gerelateerde klachten.
Ida begeleidt met name mensen die op een kruispunt staan in hun leven en helder willen ervaren welk pad ze mogen bewandelen.
Haar lichaamsgerichte werkwijze raakt diverse lagen, waardoor het onderbewuste aan de oppervlakte kan komen. Een effectieve en toch subtiele manier om inzicht te krijgen in jezelf. Een betrouwbare weg naar verandering.

Ida geeft al jaren Yin Yoga les in Amersfoort en omgeving, daarnaast biedt ze workshops aan op het gebied van Stress in je lichaam, Psoas-spieren, Yoga voor het vrouwelijk lichaam en het helingsritueel Ho’oponopono.
Ida geeft op jaarlijkse basis diverse retraites en yoga-reizen veelal aan zee, zoals Yin Yoga en Dolfijn-reizen in Egypte.
Ida is toegewijd, in staat om snel tot de kern te komen en begeleidt liefdevol en met lichtheid.​

Voor meer informatie: www.idapankras.nl​

 

 

 

 

Meer informatie: www.idapankras.nl