Jolanda Klees – Theaterworkshop

Jolanda: “Ik heb de afgelopen 12 jaar met plezier vele mensen door middel van theater aangemoedigd en geholpen om uit hun comfortzone te gaan en om zichzelf te leren kennen. De jaren dat ik zelf terugspeeltheater speelde, hebben me getraind om bij gevoelens van ongemak te blijven staan en zichtbaar te worden in kwetsbaarheid.”

Over Jolanda: “Ze heeft een stevige en steunende houding waarbij ze rust uitstraalt. Jolanda heeft een natuurlijke manier van werken met mensen en heeft oog voor het groepsproces. Om het ervaringsgericht werken optimaal te benutten weet ze zelfreflectie op een veilige en effectieve manier te stimuleren.”

We beginnen elke les met een aantal eenvoudige oefeningen om los te komen. En zo leren we elkaar als groep ook beter kennen. In de theateroefeningen die daarop volgen gaan we improviseren, we spelen verschillende personages, we maken scènes en we doen verbale en non-verbale oefeningen. In iedere oefening valt iets te leren op het gebied van zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Elke bijeenkomst sluiten we af met een moment van reflectie.

www.i-love-me.nl