Lizzy Wakefield – Hormoon Yoga

HORMOON YOGA met Lizzy Wakefield

LIZZY: ”Mijn dochter en zoon (wat een rijkdom!) heb ik aan de beoefening van Hormoon Yoga te danken.” Vanuit deze persoonlijke ervaring met Hormoon Yoga is Lizzy (gezondheidspsycholoog en yogadocente) zelf de opleiding gaan volgen bij Dinah Rodrigues, die deze yogamethode heeft ontwikkeld. En in 2014 heeft Lizzy een eigen praktijk Hormoon Yoga geopend.

De afgelopen jaren hebben mijn Yoga collega’s en ik veel vrouwen kunnen helpen op een natuurlijke manier hun lichaam hormonaal weer in balans te laten komen. Je kunt het helemaal zelf doen. Na een workshop Hormoon Yoga van een halve dag kun je aan de slag met de serie die je thuis kunt beoefenen. Zie hieronder de link met ervaringen van deelneemsters aan de Hormoon Yoga workshop:                    

https://www.hormoonyoga.nl/testimonials/

WAT IS HORMOON YOGA?

De oefeningen van de Hormoon Yoga serie hebben effect op het gehele lichaam, maar in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balanskomen. Bij een behandeling door middel van medicatie komt dit van buitenaf. Bij je lichaam bij Hormoon Yoga activeer je zelf je lichaam en herstelt het hierdoor zichzelf.

Voor wie? Specifiek voor vrouwen met hormoongerelateerde klachten; overgang (tijdens en na), kinderwens,PCOSof menstruatieproblemen. Ook behulpzaam tijdens een IVF-procedure. Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Ook als je geen klachten hebt, want het is gewoon een heel fijne yogaserie. Je voelt dat je energie, vitaliteit en vrouwelijkheid erdoor worden bevorderd.

 HORMOON YOGA WORKSHOP

In de Hormoon Yoga workshop leer jede complete serie, die je daarna zelf thuis kunt beoefenen. Ziewww.hormoonyoga.nlvoor meer informatie en geplande Hormoon Yoga workshops.

MINI WORKSHOP HORMOON YOGA bij Yogafestival Amersfoort 2020

Ik nodig je van harte uit om een kennismakingsworkshop Hormoon Yogate komen volgen tijdens het Yogafestival Amersfoort op zaterdag 6 juni 2020. Na een korte inleiding zullen een aantal oefeningen uit de Hormoon Yoga serie samen beoefenen, zowel de asana’s als de energiecirkel zullen aan bod komen. Een mooie kennismaking met de serie, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om mee te komen doen als je al bekend bent met de serie (als ‘opfrisser’ J).