Marieke Van Meijeren – Sacred Spirit Session

Sacred Spirit Session is de ‘diepste en tegelijkertijd de lichtste’ sessie die jij mag verwachten. We werken hier met energie. Alles is energie en daarin is alles een. We werken hier actief aan: vibratie verhoging en het verwelkomen van het Licht ‘Source, de Bron of God’ (hoe jij het zelf wilt noemen) en het inzichtelijk krijgen van het emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele systeem.
 
Het ervaren doen we door middel van ‘Het Veld en De Vortex’ die geschept en neergezet wordt door Marieke. Een Vortex is een opening naar een andere energie frequentie, een andere dimensie. In de deze sessie ervaar je dat jij een Multidimensionale Wezen bent in plaats van ‘alleen plat Mens met denkvermogen’.
 
Dit, op jouw eigen unieke manier ervaar jij wat frequentie verhoging voor jou kan betekenen en wat ‘Het Licht, Source of de bron’ jou te geven heeft in dat ene moment. Je gaat samenwerken met jouw eigen Ziel door middel van het hart. De ervaringen zijn uiteen in deze les maar hebben allemaal 3 componenten wat ervaren wordt: Thuis. Eenheid. Liefde. Voor deze les wordt aangeraden om iets comfortabels aan te trekken.
 
Over Marieke
Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewust zijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor.
 
De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.
 
Meer informatie: mariekevanmeijeren.com

Marieke van Meijeren