Marjolein Vos – House of Deeprelax, Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk “slaap van de yogi’s” en is een krachtige en diepe ontspanningsmethodiek. Een Yoga Nidra sessie staat gelijk aan ongeveer drie á vier uur slaap.

Yoga?

Bij het woord Yoga denk je al snel aan allerlei inspannende oefeningen en bewegingen. Bij Deeprelax Yoga Nidra echter lig je ontspannen op een matje en word je langzamerhand in een hele diepe staat van ontspanning gebracht. Een manier van ontspanning die iedereen fijn vindt.

Wat kun je verwachten:

Tijdens een sessie begeleid ik met mijn stem door meerdere “magische” fases:

  • Je wordt eerst heel rustig en stil, een nieuwe ervaring voor heel veel mensen;
  • Hierna kom je in een staat waarin je belangrijke overheersende overtuigingen en angsten kunt loslaten en nieuwe positieve verbindingen in je hersenen gaat creëren;
  • Vervolgens krijg je de kans om een diep verlangen te visualiseren en te manifesteren;
  • Vaak kom je hierna in de “Deep Sleep State”waarin je lichaam keer op keer terugkeert naar de meest pure staat en daarmee het zelfhelend vermogen activeert. Alles wat op dat moment “niet thuishoort” in je lichaam en geest zal losgelaten worden.

En yes, daar hoef jij helemaal niets voor te doen. Want deze heerlijke reis maak je liggend met je ogen dicht. Vandaar dat wij vaak de term “Transformerende Slaap”gebruik. 

Voor wie

Deeprelax Yoga Nidra is een fijne en toegankelijke techniek voor iedereen om complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning te bereiken. Tijdens de beoefening lijkt het alsof je slaapt, maar het bewustzijn functioneert op een dieper niveau. Het is een toestand tussen slapen en wakker zijn.

Marjolein Vos
Vanuit www.houseofdeeprelax.com komt Marjolein Vos naar het Yoga Festival om een fijne sessie voor jullie te verzorgen.

Marjolein is met haar nidra lessen in Amsterdam al veel op het rooster te vinden bij steeds meer Yoga Studios. Elke week komt ze met een nieuw verhaal, geïnspireerd door het moment. Van heerlijk op haar blote voeten in het Vondelpark staan, tot luchtballontochten en avonturen in de woestijn of de sneeuw.

Met haar fijne warme stem neemt ze je elke keer weer mee op een heerlijke en verrassende reis door body en mind. Festivals zijn daarnaast haar grote passie! Op onder andere Burning Man, the Monastery en buitenlandse edities van The Gardens of Babylon heeft ze haar twee passies laten samen komen, door daar Yoga Nidra sessies en meditaties te geven. Ook dit jaar staat er weer veel moois op de planning!

Marjolein