Merel Bevaart – Ademkracht

Yoga en ademhaling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen al daarom is het slim om meer te weten over de werking van je adem. En hoe je die bewust kunt inzetten om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Overal ter wereld bevestigen wetenschappelijke onderzoeken de positieve invloed van ademoefeningen. Op je brein, je gezondheid én op je gevoel. 

Tijdens deze workshop leer je meer over de werking van de adem. Ook oefen je een krachtige ademtechniek die je later thuis kunt toepassen. Deze techniek is krachtig omdat het zoveel positieve uitwerkingen heeft op lichaam en geest. Het ondersteunt onder meer je hartfunctie, geeft eenboostgeeft aan je immuunsysteem en je energieniveau. Tegelijkertijd leer je dieper te ontspannen. Iets dat we in onze stressvolle maatschappij goed kunnen gebruiken.

Bovendien is deze ademtechniek ideaal om te doen voor een meditatie, omdat ‘ie helpt om goed in je lijf te komen. En dus uit je hoofd. Je komt dus meer in contact met je lichaam en je emoties. Met wie je écht bent en wat je werkelijk wilt. Heel belangrijk als je worstelt met bepaalde vraagstukken en als je meer regie wilt over je eigen leven. Nou, wat wil je nog meer?

Tot op het yogafestival, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Meer informatie: www.merelscoaching.nl