Merel Bevaart – Hoe werkt de adem?

Yoga en ademhaling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen al daarom is het slim om meer te weten over de werking van je ademhaling. En hoe je die bewust kunt inzetten om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Door op een goede manier te ademen, ondersteun je onder meer je hartfunctie, geef je een boost aan je immuunsysteem en laat je spanningen los. En dat kunnen we in dit stressvolle bestaan goed gebruiken.

Het is dan ook supergaaf dat overal ter wereld wetenschappelijke onderzoeken worden gedaan die de positieve invloed van goed ademhalen onderschrijven. Op je brein, je gezondheid én op je gevoel. Je ademhaling is een mooie manier om weer in contact te komen met je lichaam en je emoties. Met wie je écht bent en wat je werkelijk wilt. Heel belangrijk als je worstelt met bepaalde vraagstukken en als je meer regie wilt over je eigen leven.

Tijdens deze workshop leer je een ademtechniek die onder meer stressverlagend werkt en meer energie geeft. Ook is deze techniek ideaal om te doen voor een meditatie, omdat ‘ie helpt om goed in je lijf te komen. En dus uit je hoofd.

Tot op het yogafestival, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Meer informatie: www.merelscoaching.nl