Mirjam & Kirsten – Duo Yoga

Wat is leuker dan yoga doen? Samen yoga doen! 
Duo-yoga daagt je uit om yogahoudingen met zijn tweeën uit te voeren. Je zult merken dat je kunt spelen met (zelf)vertrouwen, grenzen en overgave.
Natuurlijk gaat yoga over ontspannen en naar binnen keren, en dat gaat vaak het beste als je dat alleen en op je eigen mat doet. Maar sommige yoga-asana’s kun je juist verdiepen door ze samen te doen en zo zelfs meer ruimte (in de houding en met de adem) te ervaren. En… samen in een yogahouding is ontzettend leuk!
Op een leuke en ontspannen manier maak je gebruik van het lichaam van je partner om dieper in de houding te komen. Je werkt samen en helpt elkaar om prettig in de houding te zijn. Zo doe je houdingen waarbij je elkaar gaat ondersteunen of juist versterken.
Ook bij duo-yoga oefen je met je eigen wijsheid én houd je ook rekening met de mogelijkheden en grenzen van het lichaam.

Mirjam ten Cate en Kirsten van Valkengoed hebben elkaar ontmoet tijdens de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte. Naast yoga zijn zij actief met adembegeleiding en massage.

Mirjam geeft Hatha/Saswitha yoga bij Yoga-Break en Zee in Beweging in Amersfoort. Kirsten geeft Hatha/Saswitha yoga en Zwangerschapsyoga bij Yoga Puur in Nijkerk eo en Zwangerschapsyoga bij Heart to Heart in Bussum.