Mirthe en Marjolein Velkers Mindful Boxing

Tweelingzussen en oprichtsters Mirthe en Marjolein Velkers zette hun bedrijf LOS Empowerment ruim 2 jaar geleden op vanuit een gedeelde passie voor boksen en de overtuiging van de kracht van Mindfulness.

Zij zagen bij zichzelf en de mensen om zich heen dat er vooral veel werd vast gehouden, wat resulteert in (overmatig) spanning en stress. Zij bedachten de innovatieve en ogenschijnlijk paradoxale training Mindful Boxing™om juist door middel van beweging en meditatie spanning en stress LOS te laten.

De training is een combinatie van boksen en mindfulness die ervoor zorgt dat je LOS gaat tijdens een intensieve (no contact) boks training, waarin je onvermijdelijk wat LOS maakt in jezelf, om dit vervolgens via mindfulness oefeningen ook effectief LOS te laten.

Zij geven de training in programma vorm bij grote multinationals op de Zuidas tot diverse stichtingen, als workshop voor diverse klanten, staan op festivals zoals Healthy Fest om 100 enthousiaste bezoekers LOS te maken en organiseren hun eigen ‘Move your Mind’ retreats

Met meer dan 10 jaar boks ervaring en onbeperkte nieuwsgierigheid naar de werking van Mindfulness. Kun je als deelnemer een hele fijne ‘out of your mind’ ervaring verwachten! Klaar om LOS te gaan en te laten? 

w: www.los-empowerment.nl
f :https://www.facebook.com/losempowerment/
i: @los_empowerment_