Mundo Resink — Vrij (met Geld) Leven / Qigong

Omdat het er bij mij niet in ging dat het nou eenmaal zo is, leren voor een diploma om te studeren voor een baan om te werken voor een leven dat niet voelt als Leven. En omdat ik het te gek vind om in 2020 opnieuw op het YFA te mogen delen wat er wél in gaat!

 In 2016 leefde, reisde en werkte ik tien maanden zonder geld.
Niet om te bewijzen dat het kan, of moet, maar omdat ik benieuwd was naar wat er zou gebeuren, in mij en bij de mensen die ik zou ontmoeten. Het experiment werd deel van een onderzoek dat mijn leven is geworden, en dat mij nog steeds sterkt om trouw te blijven aan wat mij werkelijk beweegt.

Ik geloof dat ieder van ons het leven voelt waarvoor we geboren zijn. En ik zie velen van ons worstelen omdat de wereld vooral goed lijkt te keuren wat volledig tegen onze natuurlijke stroom indruist. In deze worsteling is geld één van de grootste manipulators. Tot we zien wie manipuleert. Ik neem je dit weekend graag via verschillende wegen mee naar de ruimte voorbij ‘ja maar’ en ‘moeten’ en ‘verdienen’. Niet als goeroe, maar als vallend en opstaand medemens.

Wees welkom, ook als je alleen wilt komen luisteren. Meer informatie, o.a. over mijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld vind je op AstronautenOpAarde.org.

♥︎
Mundo

Vrij met Geld
Wanneer we onze angsten en overtuigingen voor waar aannemen, werken ze enorm beperkend. Maar zodra we de mogelijkheid toelaten dat ze niet waar zijn, verliezen ze aan kracht en worden ze een deur naar een andere werkelijkheid. Deze workshop is zo’n deur. Een plek om onze beklemmingen, vragen en nieuwsgierigheden rondom geld letterlijk te ont-moeten. Omdat volledig open luisteren, naar onszelf en naar elkaar, ruimte geeft aan inzichten en verlangens die soms al heel lang verstopt zitten, maar die ons nooit verlaten.

Creatief met Geld
Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en dáármee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Dromen worden vaak weggejaagd door de gedachte dat je hart volgen duur is. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze workshop is een speeltuin voor die houding. Kom je “moeten”; en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten?

Qigong
Qigong liet mij kennis maken met mijn fysieke centrum. Ik leerde bewegen op zijnskracht in plaats van wilskracht, om minder te ‘doen’ en meer te laten gebeuren. Dit ‘werken met levensenergie’ helpt mij nog steeds om me door een fysiek gevoel van vertrouwen te laten dragen. Deze workshop wordt niet alleen een introductie; ik geef je een aantal simpele oefeningen die je makkelijk kunt onthouden en overal kunt doen.

(Foto: Eva Leget)