Sandra Welten – Wake up Yoga

Wat ontzettend leuk dat ik tijdens de tweede editie ook weer een mooie les mag verzorgen. Yoga voelt voor mij als thuiskomen in mijn eigen lichaam.

Graag wil ik ook jou dat laten ervaren tijdens een wake-up les waarin we het lichaam wakker maken en de verbinding opzoeken tussen lichaam & geest. De ademhaling zal hierbij centraal staan. Het wordt een les waarbij we diverse houdingen afwisselen en je helemaal ontspannen de dag kunt vervolgen en genieten van al het moois wat het festival te bieden heeft.

Wat ontzettend leuk dat ik tijdens de tweede editie ook weer een mooie les mag verzorgen. Yoga voelt voor mij als thuiskomen in mijn eigen lichaam. Graag wil ik ook jou dat laten ervaren tijdens de wake-up yoga les waarin het thema Lucht verweven is en we het lichaam wakker maken en de verbinding opzoeken tussen lichaam & geest. De ademhaling zal hierbij centraal staan. Het wordt een les waarbij we diverse houdingen afwisselen en Lisa zal haar mooie, zachte klanken op de handpan laten horen. Na dit uur kun je helemaal ontspannen de dag vervolgen en genieten van al het moois wat het festival te bieden heeft.
 
Waar sta ik voor op? Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van mode & voeding heb gewerkt in grote dynamische omgevingen kwam ik tot de conclusie dat dat niet meer bij me paste en heb ik ervoor gekozen om me verder te verdiepen in yoga en gezondheid, omdat daar mijn passie ligt. Sinds 2016 geef ik Vinyasa/ Hatha flow lessen en sinds dit jaar Yin yoga. Momenteel volg ik de opleiding tot Zwangerschapsyoga docent om mijn kennis verder uit te bereiden. Ik geniet ervan om steeds bij te leren en deze kennis met anderen te mogen delen.
 
Iedereen kan deze les mee doen op zijn of haar niveau. Tot op de mat, ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
 
Liefs, Sandra