Lotte van Graas – Dynamic Mediation & Awaken your Creativity

Hoi allemaal, mijn naam is Lotte! De (innerlijke) reis van het hoofd naar het hart inspireert mij elke dag. Daarom – mijn naam The Yoga Nomad verraadt het al  – reis ik rond de wereld om mensen te leren & inspireren om meer te voelen en minder te denken. Ik ben ervan overtuigd dat lachen, dansen, zingen en yoga super goed zijn voor de ziel!

Nu ik dit schrijf zit ik op het prachtige Sri Lanka maar Home is Where the Heart is en ik kijk er nu al ontzettend naar uit om jullie op 25 & 26 mei in Amersfoort te ontmoeten!

Awaken your Creativity (Vinyasa, Kundalini en Yin in the mix!)

Deze dynamische les laat de energie van top tot teen door je lichaam stromen en is ontwikkeld om de creatieve losbol in je wakker te schudden! De houdingen vanuit de zonnegroet vormen de basis maar je komt voor de nodige verassingen te staan. Probeer eens kwetsbaar, onervaren en imperfect te zijn. Deze les geeft je een prachtige kans om meer te worden wie je bent!

Dynamic meditation

Mediteren, dat doe je toch stilzittend op een kussentje met je ogen dicht? Nou echt niet altijd! Kom ervaren hoe het is om te mediteren terwijl je volop in beweging bent. Je hebt dit lichaam tenslotte niet voor niks! Deze techniek biedt je een snelle, intense manier om oude patronen  – die je niet langer van dienst zijn – te doorbreken. De effecten van deze bijzondere practice zijn vaak meteen duidelijk voelbaar!

Meer over Lotte en haar avonturen: www.theyoganomad.nl

Of op Instagram als @theyoganomad.nl