Tineke Gommans – Wake-Up Yoga

Hallo Yoga liefhebber ik stel me graag aan je voor. Ik ben Tineke Gommans en ik doe al meer dan 30 jaar met veel plezier yoga. Door de yogahoudingen kom ik vanuit mijn hoofd in mijn lichaam en dit voelt als thuis komen bij mijzelf. Yoga biedt mij fantastische technieken om mijn denken rustiger te maken en met meer geduld, liefde en compassie in het leven te staan. Mijn eerste yogaleraar Jos Plenckers zei: “Als je aangestoken bent met het yoga virus dan raakt je dat nooit meer kwijt” En dit herken ik helemaal.

Ik heb vanaf 1996 verschillende yoga opleidingen gevolgd, zoals Saswitha hatha yoga, Poweryoga, Yin yoga en veel workshops. En nog steeds vind ik het heerlijk om opleidingen te volgen en bij te leren. Belangrijke thema’s voor mijzelf en in mijn lessen zijn: acceptatie van jezelf en je eigen grenzen, bewustwording, contact maken met het gevoel, aandacht, ontspanning en gezondheid.

Wat heerlijk is het dat ik mijn liefde voor yoga mag delen op het Yoga festival samen met alle andere docenten en liefhebbers van yoga en een gezonde en ontspannen leefstijl.

In mijn les op het Yogafestival beginnen we samen met de Zonnegroet, waarin we de zon welkom heten en onze energie laten stromen en het lichaam verwarmen. Daarna gaan we door met yogahoudingen die ons verder openen voor de dag die gaat komen. Ik geef de yogahoudingen in een zachte flow, of laat je langer in een houding blijven om dieper te strekken, te voelen en bewust te worden. De les eindigt met een lange diepe ontspanning.

Iedereen kan deze les meedoen op zijn of haar eigen niveau.
Ik verheug me erop jou in mijn les te ontmoeten.

Wil je meer informatie over mij dan kun je dit vinden op: www.tinekegommans.nl

Namasté, Tineke