Tineke Gommans – yin & hatha yoga

Hallo Yoga liefhebber ik stel me graag aan je voor. Ik ben Tineke Gommans en ik doe al meer dan 30 jaar met veel plezier yoga. Door de yogahoudingen kom ik vanuit mijn hoofd in mijn lichaam en dit voelt als thuis komen bij mijzelf. Yoga biedt mij fantastische technieken om mijn denken rustiger te maken en met meer geduld, liefde en compassie in het leven te staan. Mijn eerste yogaleraar Jos Plenckers zei: “Als je aangestoken bent met het yoga virus dan raakt je dat nooit meer kwijt” En dit herken ik helemaal.

Ik heb vanaf 1996 verschillende yoga opleidingen gevolgd, zoals Saswitha hatha yoga, Poweryoga, Yin yoga en veel workshops. En nog steeds vind ik het heerlijk om opleidingen te volgen en bij te leren. Belangrijke thema’s voor mijzelf en in mijn lessen zijn: acceptatie van jezelf en je eigen grenzen, bewustwording, contact maken met het gevoel, aandacht, ontspanning en gezondheid.

Wat heerlijk is het dat ik mijn liefde voor yoga mag delen op het Yoga festival samen met alle andere docenten en liefhebbers van yoga en een gezonde en ontspannen leefstijl.

In mijn les op het Yoga festival neem ik je mee in een zachte combinatie van een Hatha en Yin yoga. De hatha yoga houdingen zullen soms in een flow gegeven worden en in de Yin yoga blijf je langer in de houding waardoor je dieper gaat voelen. De nadruk zal liggen op bewustwording en ontspanning. De les eindig ik met een verdiepende ontspanning.

Iedereen kan deze les meedoen op zijn of haar eigen niveau.
Ik verheug me erop jou in mijn les te ontmoeten.

Wil je meer informatie over mij dan kun je dit vinden op: www.tinekegommans.nl

Namasté, Tineke

De naam van de les wil ik noemen: combinatie van Hatha en Yin yoga.