Programma

Tijdens Yoga Festival Amersfoort kun je kiezen uit een breed scala van yogalessen en workshops, verzorgd door bekende en minder bekende docenten uit heel Nederland. 

Het festival is zo opgebouwd dat je gedurende 2 dagen verschillende yogalessen kunt bijwonen. Er zijn meerdere tenten en er zijn meerdere momenten waarop je een les / workshop kunt volgen.  Er worden meer dan 60 lessen gegeven waaruit jij kunt kiezen! Het blokkenschema volgt binnenkort.

Mocht je even geen zin hebben in een les of workshop, dan kun je genieten van een wandeling door het bos, een ontspannende massage of je laten inspireren door de mooie omgeving.

Yogalessen

De yogalessen en workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je nog nooit op een yogamat hebt gestaan kun je je gerust aan de lessen wagen. Daarnaast is er voor de ervaren yogi’s ook een ruim aanbod. Tijdens het festival worden de volgende lessen aangeboden: Yin Yoga, Vijnana Yoga, Hatha Pranayama, Ashtanga Yoga, Kundalini Yoga, Acro Yoga en Familie Yoga.  

Ben je helemaal nieuw in de wereld van de yoga? Op het festival kun je terecht bij ons informatiepunt, waar we je graag verder helpen.

Note: vergeet niet je eigen yogamatje en dekentje mee te nemen!

Workshops

Naast de yogalessen, kun je deelnemen aan een tal van inspirerende workshops zoals: mindfulness, voeding en stress, persoonlijke ontwikkeling, verbindend communiceren, klankschalenconcert, masseren en mantra zingen. 

Eten & drinken

De foodtrucks die het (vegetarische) eten en drinken verzorgen werken met duurzame en pure producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lekkere smoothies, vegaburgers, salades, gezonde soepen, wraps, maar ook zoete treats. 

Zaterdag avondprogramma

Het festival wordt afgesloten met een dansfeest. Er komt een  DJ die ervoor zal zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Voetjes van de vloer, zonder na te denken. Vrijuit bewegen, zodat de energie gaat stromen. 

Helemaal jezelf zijn en in verbinding komen met elkaar, is waar dit Yoga Festival je tot uitdaagt.

Samen met jou zijn wij Yoga Festival Amersfoort!

HIER vind je de docenten en sprekers die al bevestigd zijn voor de editie van 2019!